Lauren Verster boeken

Lauren werd geboren in Den Bosch. Reeds tijdens haar middelbare school is Lauren actief bij de regionale televisiezender Boschtion. Hier ontwikkelt ze, naast haar werkzaamheden als (nieuws) verslaggever, een jongerenprogramma. Na het atheneum vertrekt Lauren naar Amsterdam. Tijdens haar studie Communicatie wetenschap aan de UvA, weet ze zich bij de Regionale omroep Noord/West tv en de Lokale omroep Amsterdam het filmen, monteren en presenteren eigen te maken.

Haar gedrevenheid voor het vak werd opgemerkt door Nickelodeon en MTV Networks. Hier presenteert ze dan ook programma’s zoals De Kids Choice Awards en Alex on the box, 411.

De afgelopen jaren was Lauren als presentatrice te zien bij 6Pack en het dagelijkse programma De Wereld Draait Door, als één van De Jakhalzen. Verder zagen we haar bij Nox, de experimentele nachtzender van CCCP; hier presenteerde zij verschillende (live) programma’s en hield ze zich bezig met het ontwikkelen van diverse programma ideeën.

Sinds 2008 is Lauren één van de nieuwe gezichten van Veronica, ze vormde samen met Bastiaan Ragas het presentatieduo van het populair wetenschappelijke programma Eye Opener. Daarnaast stond zij Lange Frans bij in zijn programma Lange Frans stelt Kamervragen en nam zij de presentatie op zich van het reality programma Gezocht: Politie. Samen met Lange Frans en Suzanne Jong ging zij vorig jaar de confrontatie aan met acht universele angsten in het programma Fobiac. Dit jaar staan er opnieuw acht spannende Fobiac afleveringen op het programma. Daarnaast was Lauren dit jaar bij Veronica te zien in haar nieuwe programma Lauren Verslaat. Daarin reist Lauren met internationale topfotografen de hele wereld over om spraakmakende reportages te maken.

Lauren Verster boeken

Voor prijzen het inhuren van Lauren Verster kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Lauren Verster, artiestenburo Lauren Verster, boekingen Lauren Verster, boekingskantoor Lauren Verster, prijs Lauren Verster, Lauren Verster boeken, Lauren Verster huren, Lauren Verster inhuren, Lauren Verster kosten