Anouska Wink boeken

Anouska Wink is geboren in het Overijsselse dorpje Dedemsvaart. Vijftien jaar later begint zij haar carrière als model.

Sindsdien heeft ze voor diverse gerenommeerde modellenbureaus de hele wereld rondgereisd. Al snel prijkte haar gezicht in tijdschriften en glossy’s.

Tijdens deze periode wordt Anouska gewezen op haar acteertalent en besluit ze naast haar modellenwerk diverse acteerworkshops en -cursussen te volgen. Dit doet ze o.a. bij Joe Weston en De Trap.

Daarna is Anouska in diverse televisieseries te zien. Zo speelt zij een rol in Onderweg naar Morgen, Costa! en Goede Tijdens Slechte Tijden. Ook is Anouska, zowel in Nederland als in het buitenland, in diverse commercials van grote merken op televisie te zien. De laatste commercials waren o.a. Philips, Rivella Light en Biodermal.

De afgelopen twee jaar focust Anouska zich naast haar acteerwerkzaamheden ook op haar presentatietalent en is ze regelmatig werkzaam op bedrijfsfeesten, evenementen en modeshows. Anouska heeft de co-presentatie gedaan van de televisieprogramma’s Dit is Veronica en Night Club bij Veronica.

Inmiddels heeft Anouska voor de volgende evenementen en bedrijven ook de presentatie gedaan: Van Lanschot Masters, Nespresso, Philips, International Tug and Salvage Convention, AH, Rompa, Halfords, Fashion Items, PSV Lady’s night, Tyco Electronics International, Jackie walks Jackie RC, Touche Models A’dam, Cordares, Eneco energie, TV Models 2005, en de Finale Rimmel Modelmasters.

Anouska Wink boeken

Voor prijzen het inhuren van Anouska Wink kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Anouska Wink, artiestenburo Anouska Wink, boekingen Anouska Wink, boekingskantoor Anouska Wink, prijs Anouska Wink, Anouska Wink boeken, Anouska Wink huren, Anouska Wink inhuren, Anouska Wink kosten