Miljuschka Witzenhausen boeken

Miljuschka Witzenhausen is op 10 juli 1985 geboren in Amsterdam. Op 4-jarige leeftijd begint ze al met een dansopleiding en groeit haar liefde voor muziek, dans en jeugdtheater.

Ze ontwikkelt zichzelf als een creatieve, energieke bezige bij. Zo presenteert ze tijdens haar schooltijd het Café Chantant, een jaarlijks terugkerend multicultureel weekend op het Vossius Gymnasium.

In 2003 behaalt Miljuschka haar Gymnasium diploma en begint ze aan de rechtenstudie. Al snel realiseert ze zich dat entertainment haar grote liefde is en besluit ze de studie te beëindigen.

Ondertussen is Miljuschka zeer actief met dansopdrachten, wordt ze opgemerkt door een talentscout en volgt een uitnodiging voor een screentest bij TMF.

Momenteel is Miljuschka dagelijks te zien in het live programma Re:Action dat zij samen met collega Renate Verbaan presenteert.

Miljuschka Witzenhausen boeken

Voor prijzen het inhuren van Miljuschka Witzenhausen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Miljuschka Witzenhausen, artiestenburo Miljuschka Witzenhausen, boekingen Miljuschka Witzenhausen, boekingskantoor Miljuschka Witzenhausen, prijs Miljuschka Witzenhausen, Miljuschka Witzenhausen boeken, Miljuschka Witzenhausen huren, Miljuschka Witzenhausen inhuren, Miljuschka Witzenhausen kosten