Femke Wolthuis boeken

Interviewen, forumdiscussies, dagvoorzitterschap en presentatie. Al deze activiteiten zijn Femke Wolthuis op het lijf geschreven. Haar gevoel voor humor gecombineerd met haar journalistieke achtergrond geeft elke gelegenheid de juiste nuance.

Ook als “stem” is Femke Wolthuis veelgevraagd. Vanwege haar diversiteit zowel in timbre als accent en door haar ruime ervaring als actrice, cabaretiere en nieuwslezer is haar tekstbehandeling solide. Steevast weet zij de juiste toon te treffen voor de boodschap die u wilt overbrengen.

Na het afronden van haar studie Theaterwetenschap en een theateropleiding aan de Universiteit van Dublin werd Femke door Gerrit den Braber als televisiemaakster ontdekt. Ze maakte als regisseur/verslaggever programma’s als ‘de Vijf uur Show’ en ‘Koffietijd!’. Daarnaast presenteerde ze ‘De Wereld van het Weer’, ‘Internet in Bedrijf’ en ‘Nieuws op 9’.

In 1995 won Femke Wolthuis het Vechtfestival met haar eerste eigen cabaretprogramma. In 1998 was ze met haar duo cabaret Typisch! winnares van de Utrechtse Cabaretprijs. Met haar cabaret richt ze zich volledig op het bedrijfsleven. Samen met pianist-cabaretier Eric Bergsma maakt ze cabaret op maat voor bedrijfspresentaties, symposia, congressen en themadagen.

In de tijd die nog vrij is, maakt Femke schilderijen in opdracht, veelal portretten. Haar stijl houdt het in het midden tussen impressionistisch, coloristisch en fauvistisch.

Femke Wolthuis boeken

Voor prijzen het inhuren van Femke Wolthuis kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Femke Wolthuis, artiestenburo Femke Wolthuis, boekingen Femke Wolthuis, boekingskantoor Femke Wolthuis, prijs Femke Wolthuis, Femke Wolthuis boeken, Femke Wolthuis huren, Femke Wolthuis inhuren, Femke Wolthuis kosten