Over ons

Het boeken van een presentatrice tijdens een evenement is vaak een hele zoektocht. Welke presentatrice past het beste bij uw bedrijf, uw doelstellingen, budget en doelgroep? Allemaal factoren waar u aan moet denken voor het vinden van de juiste match. Wij hebben rechtstreeks contact met alle presentatrices van Nederland en kunnen u daarom altijd de scherpste prijzen aanbieden. Door ons enorme bestand vinden wij altijd de juiste match en u ontvang daarom altijd een voorstel op maat.

Na het boeken begint onze service pas. Wij zorgen dat de presentatrice goed gebrieft word en dat er een producer van ons aanwezig is tijdens de uitvoering. Daardoor heeft u altijd een professioneel aanspreekpunt die u kunt raadplegen bij vragen over het evenement of de inzet van de presentatrice. U hoort het wij gaan verder waar andere bureaus stoppen.

Wilt u binnenkort ook een presentatrice inhuren voor uw congres of seminar dan bent u bij Presentatrice.nl aan het juiste adres. Heeft u een klein budget? Geen probleem, voor de kleine budgetten hebben wij professionele presentatrices die uw bijeenkomst kleur kunnen bijzetten.